ZoetermeerPas

Nee, dat is helaas niet mogelijk. U moet uw ZoetermeerPas direct bij het starten van de activiteit laten scannen bij de aanbieder.

Ja, u moet uw geblokkeerde ZoetermeerPas bewaren. Mogelijk heeft u volgend jaar wel weer recht op de ZoetermeerPas. U krijgt dan uw nieuwe tegoed op dezelfde pas (geldig van 1 januari tot en met 31 december).

Nee, dit is niet mogelijk. Het tegoed wat nog op uw ZoetermeerPas staat aan het einde van het jaar vervalt op 31 december van elk jaar. Heeft u het jaar erop weer recht op de ZoetermeerPas? Dan krijgt u per 1 januari een nieuw tegoed op uw ZoetermeerPas.

Ja, zodra u binnen 5 jaar weer recht heeft op de ZoetermeerPas dan activeert de gemeente deze pas opnieuw voor u. Het is dus belangrijk dat u de pas goed bewaard en niet weggooit.

Pas kwijtgeraakt?
Raakt u uw pas kwijt? Dan kunt u een nieuwe pas aanvragen. U maakt hiervoor een afspraak kopie ZoetermeerPas. Een kopie-pas kost € 10,-.

Afspraak kopie ZoetermeerPas aanvragen

U kunt uw adresgegevens niet zelf aanpassen. Stuur een e-mail naar zoetermeerpas@zoetermeer.nl. De gemeente verwerkt de aanpassing voor u.

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.

 • Mogelijk is de aanbieder niet aangesloten bij de ZoetermeerPas? Controleer via 'Aanbod' of de aanbieder aangesloten is.
 • Vraag aan de aanbieder waarom uw ZoetermeerPas niet wordt geaccepteerd.
 • Komt u er (met de aanbieder) niet uit? Neem dan contact op met de gemeente.
Contact met gemeente Zoetermeer

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn:

 1. De gemeente kan niet alle passen elk jaar automatisch beoordelen en verlengen. Het kan zijn dat u voor verlenging een nieuwe aanvraag had moeten doen en dat bent vergeten. Dan kunt u alsnog een nieuwe aanvraag indienen.
 2. Heeft u voor dit kalenderjaar al een nieuwe aanvraag ingediend?
 3. Komt u er niet uit of is er iets anders aan de hand? Neem dan contact op met de gemeente.
contact met gemeente Zoetermeer

U kunt uw bankrekeningnummer niet zelf aanpassen. Stuur een e-mail naar zoetermeerpas@zoetermeer.nl. De gemeente verwerkt de aanpassing voor u.

Daar kunnen verschillende redenen voor zijn.

 • Heeft u een account op deze website? Dan kunt u zelf controleren of er nog genoeg tegoed op de pas staat.
 • Is de pas gebroken? Dan kunt u een kopie ZoetermeerPas aanvragen (kosten € 10,-).
 • Komt u er niet uit? Of is het een technische storing? Bel dan met 14 079.
Afspraak kopie ZoetermeerPas
 • Blokkeer uw pas op deze website (via 'Inloggen').
 • U kunt daarna 1x een nieuwe ZoetermeerPas aanvragen.
 • Maak hiervoor een afspraak kopie ZoetermeerPas.
 • Een kopie ZoetermeerPas kost € 10,-.
Afspraak kopie ZoetermeerPas aanvragen

Uw persoonlijke gegevens kunt u niet zelf aanpassen. Stuur een e-mail naar zoetermeerpas@zoetermeer.nl. De gemeente verwerkt de aanpassing voor u.
Wachtwoord of e-mailadres wijzigen?
Dit kunt u zelf aanpassen in uw account.

Stuur een e-mail naar zoetermeerpas@zoetermeer.nl.

Vergeet niet om in uw e-mail de naam en het adres te zetten van de persoon waarover uw vraag gaat. Zijn er meer personen met dezelfde voorletter(s) en achternaam op het adres ingeschreven? Zet dan ook de geboortedatum van de persoon erbij in uw e-mail.